×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Isa Hoes heeft het zwaar met overgang

'Als je niet uitkijkt zit je zo bij de psychiater'

15.08.2016 -

Isa Hoes vindt de psychische gevolgen van de overgang heftig. "Het is een heel belastend ding. En als je niet uit kijkt denk je: 'ik zit helemaal niet goed in mijn vel'", aldus de 49-jarige actrice.


Isa, die samen met collega-actrice en vriendin Medina Schuurman een boek schrijft over de overgang, kwam zelf bij een overgangconsulent terecht toen ze zich teneergeslagen begon te voelen. Pas daar kwam ze er achter dat ook dat een gevolg van een veranderend hormoonhuishouden kan zijn.

"Er gebeurt niet alleen lichamelijk van alles met je, maar ook psychisch", aldus de Celblok H-ster in Shownieuws. "Als je niet uitkijkt, dan zit je zo bij de psychiater. Het is zo heftig, die hormoonverandering in je lichaam."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties