×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kevin Hart getrouwd

14.08.2016 -

Kevin Hart is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. De 37-jarige Amerikaanse acteur en comedian trouwde in Californië met socialite Eniko Parrish. Via Instagram deelde Kevin een trouwfoto.


“Wat duidelijk is hoeft niet te worden uitgelegd”, schreef de acteur bij de foto, waarop niet alleen de bruid en bruidegom maar ook Kevins twee kinderen te zien zijn.

Kevin vroeg de 31-jarige Eniko bijna twee jaar geleden ten huwelijk, ze waren toen al zo’n vijf jaar samen. Eerder deze maand zei de acteur nog in een interview met Entertainment Weekly dat hij zich al getrouwd voelde. “De bruiloft is echt voor haar.”

In februari 2010 liep Kevins vorige huwelijk op de klippen. Met zijn ex Torrei kreeg hij dochter Heaven (11) en zoon Hendrix (8).

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Kevin Hart

Reacties