×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel C. overweegt rechtszaak

In verband met reünie

13.08.2016 -

Er hangen donkere wolken boven de voorgenomen reünie van The Spice Girls. Na Victoria Beckham heeft ook Mel C. laten weten niet van de partij te zijn. Sporty Spice zou de andere Spice Girls zelfs voor de rechter willen slepen.


Mel C. vindt dat zij muzikaal zo veel heeft bijgedragen aan de meidengroep dat het onmogelijk is om zonder haar een reünie van The Spice Girls te houden. Ze wil dan ook niet dat Mel B., Emma en Geri als The Spice Girls optreden. En dat terwijl het drietal juist een spetterend optreden in gedachten heeft vanwege de 21ste verjaardag van Wannabee, de grootste hit van de Britse meidengroep.

Emma, Geri en Mel B. laten zich volgens The Sun niet afschrikken door een eventuele gang naar de rechter. Ze gaan gewoon door met de voorbereiding voor het grote concert dat juli volgend jaar in Hyde Park moet plaatsvinden. Overigens heeft Victoria Beckham, in de jaren negentig vooral bekend als Posh Spice, geen problemen met de plannen van haar vroegere bandmaatjes.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties