×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna feliciteert Rocco met 16e verjaardag

'Eens mijn baby, altijd mijn baby'

12.08.2016 -

Madonna stond donderdag op Instagram stil bij de zestiende verjaardag van haar zoon Rocco. "Eens mijn baby, altijd mijn baby", schreef ze bij een oude foto van haar en Rocco als kleuter. "Fijne 16e verjaardag!"


Ook deelde de zangeres een recente foto van Rocco en haar andere zoon David terwijl ze een traditioneel schild vasthouden in Malawi. "Fijne verjaardag aan mijn eerstgeboren zoon! Een echte krijger met een prachtig hart." Verder plaatste Madonna een compositie van een oude foto van kleuter Rocco op een fietsje en een recente foto van Rocco op een skateboard. "Gefeliciteerd, wild kind!"

Madonna was deze week met Rocco en haar andere kinderen in Malawi voor de naamceremonie van haar zoon David, die ze hier adopteerde. Rocco keerde in mei terug naar New York, nadat hij enkele maanden bij zijn vader in Londen woonde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties