×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Justin Bieber scharrelt met dochter Lionel Richie’

12.08.2016 -

Het lijkt erop dat Justin Bieber weer een model aan de haak heeft geslagen. De 22-jarige zanger wordt de laatste dagen op de voet gevolgd door de 17-jarige Sofia Richie, dochter van zanger Lionel Richie.


Justin en Sofia zijn al vijf dagen onafscheidelijk, vertelde een ingewijde aan People. Woensdag werden de twee samen gespot bij Justins optrekje in Laguna Beach, voor ze samen aan boord van een privéjet stapten. Volgens Amerikaanse media reist Sofia met Justin mee naar Japan, waar hij zaterdag zijn Purpose World Tour voortzet.

Volgens een bron van Us Weekly zijn Justin en Sofia niet meer dan hele goede vrienden. De Canadese zanger heeft net een vakantie op Hawaii achter de rug. Daar werd hij gespot met verschillende modellen, Sofia was niet van de partij. Voor een zwempartijtje met de Australische schone Sahara Ray en een paar van haar vriendinnen besloot Justin zijn zwembroek thuis te laten.

Foto: BuzzE en Instagram Sofia Richie

Reacties