×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Bar Refaeli geboren

11.08.2016 -

Bar Refaeli is donderdag in een ziekenhuis in Tel Aviv bevallen. Het 31-jarige model wist al dat ze een dochter kreeg. Het meisje luistert naar de naam Liv.


“Met moeder en kind gaat het goed”, liet een woordvoerder van het ziekenhuis weten aan DPA. Volgens het Israëlische i24 News waren echtgenoot Adi Ezra en haar moeder bij de bevalling. Liv woog bij haar geboorte 3,1 kilo.

Bar maakte op nieuwjaarsdag bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind. Via Instagram hield ze haar volgers op de hoogte van haar zwangerschap, maandag plaatste ze nog een foto van haar babybuik.

Het model, dat jarenlang een relatie had met Leonardo DiCaprio, trouwde in september met de tien jaar oudere Adi. De zakenman is erfgenaam van een van de rijkste families in Israël.

Foto: Instagram Bar Refaeli

Reacties