×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling wil plaats afstaan aan Pierre Kartner

11.08.2016 -

Gerard Joling is best bereid om zijn plaats op het jubileumconcert van de Jostiband in de Ziggo Dome af te staan aan Pierre Kartner. "Pierre mag het ook doen, hoor", reageert Gerard nogmaals op de kritiek van Vader Abraham


 "Als hij nou blijft zeggen dat hij zo graag voor de koning wil optreden, nou vooruit, dan staat Geertje zijn plek wel af hoor, dan moet hij het maar doen."

Pierre Kartner uitte afgelopen week zijn ongenoegen over het feit dat Gerard is gevraagd om tijdens het concert zijn lied Het kleine café aan de haven te zingen. Hoewel Gerard de zanger woensdag een 'mopperkont' noemde, snapt hij de kritiek ook wel. "Ik kan het me best voorstellen. Ik zou ook niet blij zijn als iemand anders gevraagd wordt om daar Zing met me mee te komen zingen."

Vader Abraham vindt het op zijn beurt jammer dat Gerard hem nu afschildert als een 'ouwe mopperkont'. "Dat ben ik helemaal niet, en ik heb ook helemaal nergens gemopperd over de gang van zaken. Ik heb alleen gezegd dat ik het jammer vind en dat ze mij ook hadden mogen bellen. Sterker nog: als Gerard kan aantonen dat ik ook maar ergens heb zitten klagen, dan krijgt hij van mij de muziekrechten van Het kleine café."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties