×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Legend geniet van het vaderschap

11.08.2016 -

John Legend kan geen genoeg krijgen van zijn dochtertje Luna. "Je weet nooit hoe het vaderschap voelt tot je een vader bent. Maar weet je, ik was al enthousiast, het was geen ongelukje want we wilden al een tijdje kinderen", aldus de zanger.


John en zijn vrouw Chrissy Teigen spenderen elk moment dat ze hebben met elkaar als jong gezin. "Getrouwd zijn is niet hetzelfde als kinderen krijgen. Een volwassene kan namelijk voor zichzelf zorgen en een kind niet, dat is afhankelijk van jou. Dat brengt een verantwoordelijkheid met zich mee", vertelt John aan Entertainment Tonight.

Op dit moment werkt John aan een nieuw album en ook daar zal de kleine Luna merkbaar invloed op hebben. "Ik kon het niet laten om over haar te schrijven, ik was zo geïnspireerd", zegt John.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram John Legend en BuzzE

Reacties