×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Katherine Heigl verslaafd aan donuts

'Dan eet ik er een of twee, of zes'

11.08.2016 -

De zwangere Amerikaanse actrice Katherine Heigl geeft toe zo nu en dan te hunkeren naar zoetigheid, vertelt ze tijdens haar show Doubt.


"Het gedoe met suiker is uit de hand gelopen. En ik ben niet eens een zoetekauw", aldus de actrice. Ze is zwanger van haar derde kind. Katherine en echtgenoot Josh Kelly zijn de trotse adoptieouders van het 7-jarige meisje Naleigh en de 4-jarige Adelaide.

Over haar zwangerschap zei Katherine eerder: "Het is onverwacht maar zeker niet ongewenst. Josh en ik dachten al een tijdje aan het adopteren van een derde kindje". De zwangerschap verloopt volgens de 37-jarige Katherine uitstekend, al is ze vaak moe of heeft ze ineens trek.

"Donuts. Die worden op de set afgeleverd en dan eet ik er een of twee. Of zes", vertelt Katherine lachend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Katherine Heigl

Reacties