×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yuri van Gelder naar de rechter

10.08.2016 -

Yuri van Gelder wil via een kort geding gedaan te krijgen dat hij maandag toch mee kan doen aan de finale tijdens de Olympische Spelen. Hij had zich daar al voor geplaatst, maar werd daarna wegens wangedrag naar huis gestuurd.


Het kort geding tegen NOC*NSF dient vrijdag om 11.15 uur. Yuri’s advocaat, Cor Hellingman ziet goede kansen om die finaleplaats alsnog af te dwingen.

Ondertussen heeft het AD een reconstructie gemaakt en daaruit blijkt dat het niet de eerste keer was dat de turner het Olympisch dorp had verlaten, dat hij de ochtend dat hij dronken terugkeerde zijn training miste en pas ’s middags uit bed kwam.

In Rio is zijn finaleplaats overigens al vergeven aan de Fransman Danny Rodrigues en volgens de bond kan dat niet meer teruggedraaid worden.

Reacties