×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zilver voor Tom Dumoulin

En weer een medaille voor Anna van der Breggen

10.08.2016 -

Ton Dumoulin heeft ervoor gezorgd dat Nederland ook wat betreft zilveren medailles niet meer op 0 staat. Hij werd namelijk tweede tijdens de Olympische tijdrit. En er was meer Nederlands succes. Anna van der Breggen won haar tweede medaille, ditmaal brons.


Fabian Cancellara uit Zwitserland wist Tom voor te blijven op het 54,6 kilometer lange traject. En daar moeten we dan wel bij bedenken dat de Nederlander rondreed met een gebroken pols.

Anna van der Breggen was opnieuw succesvol. Nadat ze eerder goud won tijdens de wegwedstrijd, wist de Zwolse wielrenster tijdens de tijdrit voor vrouwen als derde te eindigen, waardoor ze dus ook nog eens een bronzen medaille in ontvangst mocht nemen.

Nederland staat nu dus op 1 keer goud, 1 keer zilver en twee keer brons.

Foto: Twitter Tom Dumoulin en Instagram Anna van der Breggen

Reacties