×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling vindt Pierre Kartner een mopperkont

10.08.2016 -

Gerard Joling vindt dat Pierre Kartner niet mag klagen over het repertoire dat Gerard zingt tijdens het jubileumconcert van de Jostiband. ''Pierre is een oude mopperkont. Hij zeikt altijd maar tegen iedereen en aan en moppert altijd'', reageert Gerard op de kritiek van Vader Abraham die zijn lied Het Kleine Café Aan De Haven graag zelf had gezongen in de Ziggo Dome.


Gerard reageerde woensdag bij 100% NL op de klachten van Pierre Kartner. ''Ik heb in eerste instantie aan de mensen van de Jostiband voorgesteld om een liedje van mezelf te zingen maar dit was in zo’n kort tijdsbestek te moeilijk om in te studeren voor ze. Nou, toen vroegen ze of ik dan misschien ‘Kleine café aan de haven’ wilde zingen. Nou, als het niet anders kan dan doen we dat gewoon. Het gaat namelijk om die gehandicapte mensen en het feit dat ze al zolang muziek maken, al vijftig jaar."

Gerard stond hoog op het lijstje van de Jostiband om mee te doen aan het concert en Pierre ontbreekt er op. ''Daar kan ik niets aan doen'', zegt Gerard. ''En dan denk ik: Pierre heeft het liedje zelf geschreven dus hij krijgt ook netjes de muziekrechten. Man, je bent 81, heb zoveel miljoen op de bank. Ga daar nou eens van genieten in plaats van altijd maar te mopperen. Ik snap dat niet hoor."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties