×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kindje voor Marc de Hond en Remona Fransen

10.08.2016 -

Presentator en theatermaker Marc de Hond en oud-atlete Remona Fransen verwachten een kindje. Dat heeft het stel woensdag bekendgemaakt. Fransen is uitgerekend op 31 januari 2017.


Marc (38) en Remona (30) zijn vijf jaar samen. Zij ontmoetten elkaar op trainingscentrum Papendal waar hij trainde als rolstoelbasketballer in het Nederlands team en zij als succesvol atlete op de zevenkamp.

"We zijn ontzettend dankbaar en blij dat er een kindje op komst is”, laat De Hond weten. Op 31 januari gaat heel toevallig ook de tweede theatervoorstelling van Marc in première: Wie bang is, krijgt ook klappen. "Het was wel even schrikken toen we hoorden dat de bevalling precies tijdens Marcs première zou kunnen gebeuren”, aldus Fransen. "Gelukkig is er maar 5 procent kans dat een baby daadwerkelijk wordt geboren op de uitgerekende datum.”

Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan wordt première in theater De Griffioen in Amstelveen verplaatst.

Foto: Reni van Maren en Twitter Remona Fransen

Reacties