×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Schuurman beter in balans

10.08.2016 -

Katja Schuurman heeft naar eigen zeggen meer balans gevonden tussen werk, haar liefde voor haar verloofde Freek van Noortwijk en haar zesjarige dochter Sammie. ''Hierdoor kan je veel meer van alles genieten'', vertelt de presentatrice en actrice.


Katja heeft de opnamen voor de thrillerserie Vlucht HS12 achter de rug en maakte met Daan Nieber een reisprogramma met de titel Van A naar B. ''We rijden allebei als taxichauffeur van St. Petersburg terug naar Nederland, zonder geld. Door passagiers op te pikken verdienen we iets om te kunnen eten, slapen en te tanken'', vertelt Katja.

Door keuzes te maken lukt het haar balans aan te brengen tussen werk en privé. ''Ik heb laatst ook een dramaserie níet gedaan omdat ik anders dit jaar te veel aan het werk zou zijn. Mijn dochter, familie, vrienden, geliefde, reizen, gewoon het leven náást het werk vind ik minstens zo belangrijk."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties