×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heeft Lady Gaga iets met Ray Liotta?

10.08.2016 -

De kersverse vrijgezel Lady Gaga is gespot dinerend met acteur Ray Liotta. Gaga en de 61-jarige Ray, bekend uit de film Goodfellas, aten samen in het exclusieve Italiaanse restaurant L'Artusi in New York.


Lady Gaga zette vorige maand na vijf jaar de relatie met haar verloofde Taylor Kinney in de ijskast. "We nemen een pauze", liet de zangeres in juli weten.

Ook Ray is vrijgezel en aan het daten sinds zijn relatie met Catherine Hickland op de klippen liep.

"Het zag er intiem en vriendelijk uit", vertelt een aanwezige aan Page Six. De woordvoerder van Gaga zegt dat er niks aan de hand is en het stel goed bevriend is sinds de opnamen van Sin City: A Dame To Kill For. Beiden speelden een rol in de film. Ook de vader van Gaga was aanwezig bij het etentje, zo laat de woordvoerder weten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties