×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Annemiek van Vleuten deelt selfie na ongeluk

09.08.2016 -

Annemiek van Vleuten kreeg in het ziekenhuis zelfs beterschapswensen van David Hasselhoff na haar dramatische val tijdens de Olympische wielerwedstrijd in Rio. Vanuit het ziekenhuis deelt ze nu een selfie.


Annemiek miste een medaille door haar val en werkt nu in het ziekenhuis aan haar herstel. Ze schijft bij de foto.  “Het is moeilijk om te gaan met de teleurstelling, maar ik ben heel trots op onze prestatie.” Na de val van Annemiek reed haar kamergenoot Anna van der Breggen immers naar het goud. “Vanwege de hersenschudding moet ik rustig aandoen. Ik heb wel een goede nacht gehad. Fysiek ben ik oké, maar mentaal ben ik een wrak. Het is heel zuur en moeilijk te relativeren. Ik was ontzettend goed. Als ik dit kan laten zien, moet dat vaker kunnen.”

Foto: Twitter Annemiek van Vleuten

Reacties