×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Molly Sims in verwachting van derde kindje

09.08.2016 -

Molly Sims is in verwachting van haar derde kind. Dat heeft de 43-jarige actrice en model bevestigd. De zwangerschap kwam onverwacht, maar desondanks zijn Molly en haar man Scott Stuber in de wolken met het nieuws.


"Het is een godsgeschenk. We waren geschrokken maar nu ook erg blij", aldus Molly in People. De actrice maakte zich in eerste instantie nog wel een beetje druk of ze niet te oud was voor nog een baby. "Als je 43 bent is dat toch een beetje zorgelijk. Maar Mick Jagger krijgt ook nog een kind dus toen bedachten we dat het ook wel goed met ons zou komen."

Toch verloopt de zwangerschap nog niet erg soepel. "Ik ben van 's morgens vroeg tot 's avonds laat misselijk. Daar had ik nooit eerder last van", aldus Molly.

Wat het geslacht van de derde spruit is, is nog niet bekend. Molly en Scott hebben al een 4-jarige zoon en een dochter van 16 maanden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties