×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dwayne Johnson haalt uit naar collega's

09.08.2016 -

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft in een post op Facebook zijn frustratie geuit over sommige Fast & Furious-collega's. De acteur noemde geen namen, maar gaf wel aan dat het om mannelijke castleden gaat.


"Dit is mijn laatste week op de set van Fast 8, en geen andere franchise laat mijn bloed koken als deze", schrijft de 44-jarige. "We hebben een fantastische, hardwerkende crew, Universal is een prima partner en mijn vrouwelijke collega's zijn geweldig en ik hou van ze. Mijn mannelijke collega's zijn een ander verhaal. Sommige gedragen zich en laten zien dat ze echte mannen zijn, anderen niet. En degenen die dat niet doen, zijn te schijterig om hun gedrag te veranderen. Lafaards."

De houding van zijn collega's maakten het acteerwerk wel makkelijker voor The Rock. "Dus als je volgend jaar april scènes uit de film ziet waarin het lijkt alsof ik niet acteer en mijn bloed echt kookt - dan klopt dat."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties