×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pierre Kartner voelt zich gepasseerd

09.08.2016 -

Gerard Joling gaat tijdens het jubileumconcert van de Jostiband 'Het kleine café aan de haven' van Pierre Kartner zingen. En dat is tegen het zere been van de 81-jarige Vader Abraham.


Pierre had zelf heel graag op 5 september in de Ziggo Dome gestaan met de Jostiband tijdens de viering van hun 50-jarig bestaan. Zeker nu bekend is geworden dat koning Willem-Alexander het feest zal bijwonen.

"Tot mijn grote verbazing hoor ik dat niet ik, maar Gerard Joling door de Jostiband is gevraagd om op 5 september in de ZiggoDome 'Het kleine café aan de haven' te komen zingen. Dan denk ik: waarom? Er is niets mis met meneer Joling hoor, maar dit had ik zelf ook graag gedaan. Zeker in de Ziggo Dome en ook tijdens dit feestje, want ik heb al eerder met de Jostiband opgetreden. Daarom begrijp ik niet waarom ze me dit keer niet gevraagd hebben. En natuurlijk is het een eer dat ze mijn nummer straks zingen voor 17.000 fans, maar voortaan mogen organisatoren van dit soort evenementen mij ook bellen", zegt Kartner.

Naast Gerard Joling treden ook Guus Meeuwis, Maan en harpist Remy van Kesteren op met het orkest. De omroep AVROTROS zendt de concertregistratie uit op zaterdag 10 september op NPO 2, om 20.40 uur.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties