×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meryl Streep verbijsterd over actie Clint Eastwood

09.08.2016 -

Meryl Streep was naar eigen zeggen verbijsterd toen ze hoorde dat Clint Eastwood op Donald Trump wil stemmen. Ze wil daar een hartig woordje over wisselen met haar The Bridges Of Madison County-collega.


Meryl hoorde pas tijdens een interview met Variety over de recente uitspraken van de Dirty Harry-ster dat als hij moet kiezen tussen Hillary Clinton en Donald Trump, die laatste zijn voorkeur heeft. "Dat wist ik echt niet", aldus Meryl. "Ik moet hem daarover spreken en hem corrigeren. Ik ben gechoqueerd, echt waar. Ik zou denken dat hij wat meer gevoel heeft dan dat."

Zelf is de actrice aanhanger van Hillary Clinton. Ze sprak onlangs gepassioneerd op de conventie waarop de voormalige First Lady officieel de kandidaat werd van de Democratische partij. Het zal voor haar niet makkelijk worden Clint te overtuigen; hij is overtuigd Republikein en heeft aangegeven niets te zien in een presidentschap van Hillary Clinton, omdat zij te veel het pad zou willen volgen dat Barack Obama is ingeslagen.

Met de recente president heeft de 86-jarige regisseur al helemaal niets op. Tijdens de Republikeinse conventie in 2012 stak hij een tirade af tegen Barack Obama. Die was uiteraard niet aanwezig op die bijeenkomst, en dus hield Clint zijn speech tegen een lege stoel, wat hem veel hoon opleverde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties