×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nep-account Peter Jan Rens verdwenen

09.08.2016 -

Peter Jan Rens kan weer een beetje opgelucht ademhalen. Een nep-account op Facebook, dat foto's van de voormalig presentator misbruikte en de indruk wekte dat hij de Turkse couppoging ondersteunt, is offline gehaald.


"De pagina is verwijderd van Facebook! Iedereen bedankt die hieraan hebben mee geholpen", schrijft Rens dinsdag op zijn echte Facebookpagina. Toch is hij er nog niet helemaal, benadrukt hij. Zijn gezicht prijkt nog altijd op enkele websites die hem onder de naam Adel Rothschild met de coup in verband brengen.

"Het enige wat er nog moet gebeuren is dat de artikelen verdwijnen van de Turkse nieuwssites! Ik krijg gewoon nul response..", aldus Rens teleurgesteld. "Ik wil dit zo snel mogelijk rechtzetten ik ben het gezicht niet van een Gülen sekte! Dit moet ook nog in Turkije duidelijk worden."

Rens noemde het maandag walgelijk en bespottelijk dat zijn foto's worden misbruikt. Hij riep zijn volgers daarna op om deze vorm van misbruik te melden bij Facebook.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties