×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan neemt afstand van verloofde

07.08.2016 -

Het lijkt erop dat de liefde tussen Lindsay Lohan en haar verloofde Egor Taravasov definitief bekoeld is. Nadat de twee slaande ruzie kregen op een Grieks strand, neemt de actrice afstand van hem.


"Ik begrijp nu dat je geen relatie kunt hebben voor alleen liefde", reageert Lindsay tegenover de Daily Mail. "Geen vrouw zou geslagen mogen worden en bij diegene kunnen blijven als hij niet bereid is om sorry te zeggen."

Lindsay en Egor kregen twee weken geleden op het eiland Mykonos flinke ruzie. Op foto's die afgelopen week opdoken, is te zien hoe Lindsay de telefoon van Egor uit hun auto gooit waarna op het strand een handgemeen ontstaat. Op de beelden pakt Egor zijn verloofde hardhandig beet.

De actrice wil niet veel kwijt over het voorval en zegt alleen dat de ruzie begon omdat Egor haar telefoon had afgepakt en zij daarom de zijne weggooide. "Hij had te veel gedronken en draaide door", aldus Lindsay.

Het was niet de eerste keer dat Lindsay en Egor het met elkaar aan de stok kregen. Vorige maand kwam de actrice ook al in het nieuws toen de twee een handgemeen hadden in een appartement in Londen. Lindsay beweerde toen gillend op het balkon dat de steenrijke Rus haar probeerde te vermoorden. Kort daarna liet ze nog via Instagram weten te hopen dat het nog goed komt tussen haar en Egor.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties