×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Orlando Bloom laat z'n zwembroek opnieuw zakken

07.08.2016 -

Opnieuw zijn er vakantiefoto's verschenen waarop Orlando Bloom publiekelijk zijn blote achterwerk toont. De websites van Daily Mail en Mirror pakken dit weekend weer uit met foto's van de Britse acteur die met zijn vriendin Katy Perry vakantie viert op Sardinië.


De Lord Of The Rings-acteur is op de foto in innige poses te zien met de zangeres, zowel in de zee als op het strand. Ditmaal draagt Katy een bikini met bloemenprint en Orlando een oranje zwembroek. Nadat Orlando afgelopen dinsdag al poedelnaakt werd gefotografeerd tijdens het peddelen met Katy op een surfplank, zagen paparazzi hem op de tweede stranddag zijn shorts opnieuw naar beneden trekken.

Ook zijn er foto's te zien waarop de Britse acteur strandgangers natspuit met een waterpistool. De 39-jarige acteur en de 31-jarige zangeres zijn sinds januari bij elkaar, sinds ze samen werden gezien op een afterparty van de Golden Globes.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties