×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hockeydames zijn er klaar voor

07.08.2016 -

Voor de Nederlandse hockeydames begint vandaag het Olympische toernooi met Spanje als tegenstander. Keepster Joyce Sombroek is er klaar voor. En met haar het hele team.


Joyce en haar teamgenoten gaan weer voor goud. Vier jaar geleden werden de hockeydames in Londen Olympisch kampioen door in de finale Argentinië met 2-0 te verslaan. Vandaag is Spanje de eerste tegenstander. Tijdens de uitzwaaiwedstrijd in een bloedheet Breda wisten de dames Spanje onlnags nog met 3-0 te verslaan. Joyce Sombroek meldt op Facebook dat de dames er klaar voor zijn. ‘Met z'n allen naar de openingsceremonie gekeken en nu onze laatste training gehad. We mogen eindelijk beginnen.’ Ook Naomi van As kan niet wachten. ‘Let the Games begin!’ meldt ze op Facebook. 

Foto: Facebook Joyce Sombroek en Naomi van As

Reacties