×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook naaktfoto's van Justin Bieber

Niet de eerste keer

05.08.2016 -

In navolging van Orlando Bloom is ook Justin Bieber volledig naakt gekiekt op vakantie. De 22-jarige zanger werd op Hawaii zonder kleding met vriendin Sahara Ray in een lagune gefotografeerd.


New York Daily News kocht de foto's, net als bij Orlando Bloom, en plaatste ze (met een zwart balkje voor de edele delen) op de website. Ook vriendin Sahara deed wat kleding uit. Zij werd in niets meer dan een string vastgelegd op de gevoelige plaat.

Naaktfoto's van vakantie vierende celebrities lijkt een trend te worden. Een paar dagen geleden werd Orlando Bloom in Sardinië in zijn nakie gefotografeerd terwijl hij samen met vriendin Katy Perry op een surfplank door het water peddelde.

Het is overigens niet de eerste keer dat Bieber naakt wordt betrapt. Vorig jaar oktober werd hij dankzij een grote telelens ook zonder kleding gefotografeerd. Hij vierde toen vakantie op Bora Bora.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties