×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele had geld tekort

'Ik schaamde me dood'

05.08.2016 -

Adele kwam van een koude kermis thuis toen ze afgelopen zondag vlak voor haar optreden bij H&M probeerde af te rekenen met haar creditcard. Haar kaart werd afgewezen, zo vertelde Adele haar fans.


"Ik ging naar H&M en mijn kaart werkte niet. Och mijn dagen zijn soms best gênant", aldus Adele. "Niemand wist dat ik het was, maar ik schaamde me dood", vervolgde de zangeres.

Adele gaf een optreden in de Amerikaanse stad San Jose en vertelde haar fans bij aanvang van het concert over haar pech die dag.

In eerdere interviews liet de Britse zangeres al weten graag in de koopjeshoek van de H&M en de Primark te snuffelen. Al doet ze dat minder dan vroeger vanwege haar bekendheid. Om het geld hoeft Adele het niet te doen, haar vermogen wordt geschat op zo'n 100 miljoen euro.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties