×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scheiding bezorgt Johnny Depp stress

05.08.2016 -

Johnny Depp heeft flink veel stress van zijn scheiding met Amber Heard. De 53-jarige acteur heeft zich nog niet publiekelijk uitgelaten over de scheiding, maar volgens bekenden is Johnny flink overstuur.


 "Johnny voelt zich gestresst over het drama met Amber. Hij wil dat het allemaal zo snel mogelijk voorbij is", aldus een bron in People.

Johnny en Amber liggen sinds mei dit jaar in scheiding. Amber beschuldigt Johnny ervan haar mishandeld te hebben gedurende de relatie. Johnny's advocaten spreken alle aantijgingen tegen en zeggen dat Amber uit is op geld van de ster.

Johnny was tot vorige maand op tournee met zijn band Hollywood Vampires. "De tour kon niet op een beter moment komen. Hij kon niet anders dan zich concentreren op zijn optredens", aldus bronnen. Komende zaterdag staan Amber en Johnny mogelijk tegenover elkaar voor de rechter over de scheiding.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties