×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Han Peekel overleden

05.08.2016 -

Uitgerekend in het jaar dat ze 45 jaar samen zijn, heeft Han Peekel afscheid moeten nemen van zijn vrouw Theya. De programmamaker noemde haar altijd zijn grootste liefde.


Groot verdriet voor de 68-jarige Han en zijn beide dochters Cato-Margo en Jojanneke. Han’s vrouw Theya overleed na een ziekbed in het jaar dat ze elkaar 45 jaar kenden, meldt De Telegraaf. Toen de programmamaker, die met name bekend werd door het programma Wordt Vervolgd, een half jaar geleden in het programma de Ochtendkus gevraagd werd wie zijn grootste liefde was, hoefde hij daar seconden over na te denken. ‘Zonder twijfel mijn mooie vrouw,’ antwoordde hij. ‘We gaven elkaar iedere ochtend bij het wakker worden een kus en gingen nooit met ruzie slapen.’

Foto: Reni van Maren

Reacties