×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drew Barrymore officieel gescheiden

04.08.2016 -

Het huwelijk van Drew Barrymore en Will Kopelman is officieel voorbij. Een rechter keurde het scheidingsverzoek van het stel woensdag goed.


Het acteurskoppel bereikte eerder al een overeenkomst over de details van hun scheiding. Uit de rechtbankpapieren blijkt dat de twee het nergens over oneens zijn wat betreft de verdeling van hun inboedel en het gezag over hun kinderen, meldt People.

Barrymore en Kopelman trouwden in 2012 en hebben samen twee dochters, Olive (3) en Frankie (2). In april van dit jaar maakten ze bekend dat ze uit elkaar waren. Het is al de derde keer dat een huwelijk van de 41-jarige Drew op de klippen loopt. Voor Will is het de eerste keer.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties