×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Niels Geusebroek en auto’s geen goede match

04.08.2016 -

Begin met Niels Geusebroek over auto’s en de zanger zal waarschijnlijk wat moeilijk gaan kijken. Want echt gelukkig is hij niet op dat gebied.


Het ging al mis toen Niels net z’n rijbewijs had, na vijf keer afrijden. ‘Ik mocht toen een stuk rijden in de auto van mijn moeder en reed gelijk tegen iemand anders aan.’

Het eerste eigen autootje van Niels was ook al een drama. ‘Dat was een Fiat 500 waarmee ik van de garage naar huis kwam. Op de oprit stopte hij ermee. De dealer heeft hem gemaakt, maar op de terugweg stopte hij er alweer mee. Al m’n geld zat erin. Ik was ten einde raad,’ vertelt de zanger in Autoweek.

Toen hij tijdens een optreden een keer een heel eind moest rijden, kreeg hij de auto van zijn vader mee, omdat zijn eigen Golf bijna van ellende uit elkaar viel. ‘Daar reed ik toen nogal roekeloos in. Ik had die avond 200 euro verdient. Een paar weken later stuurde m’n vader me drie bekeuringen door met een totaalbedrag van 350 euro. Mijn rijinstructeur zei, nadat ik voor de vierde keer was gezakt: ‘Jij rijdt nog eens iemand dood.’ Lekker bemoedigend.’ Dus of Niels het ergste nu heeft gehad, is nog maar de vraag.

Foto: Reni van Maren

Reacties