×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ozzy Osbourne in therapie

Om van z’n seksverslaving af te komen

03.08.2016 -

Ozzy Osbourne krijgt ‘intensieve therapie’ om af te rekenen met zijn seksverslaving. De 67-jarige rocker zette zijn huwelijk op het spel door zijn echtgenote Sharon te bedriegen met zijn haarstyliste Michelle Pugh.


“De laatste zes jaar kampt Ozzy met een seksverslaving”, laat een woordvoerder van de zanger weten aan People. “Sinds zijn relatie met mevrouw Pugh aan het licht is gekomen, ondergaat Ozzy intensieve therapie.”

Volgens de haarstyliste hadden zij en Ozzy vier jaar een affaire. “Als ik zeg dat hij me de liefde van mijn leven gaf, meen ik het”, zegt Michelle in een interview met People. “Hij gaf me het gevoel dat ik de mooiste vrouw op aarde ben.”

De haarstyliste vertelt dat Ozzy bijna een jaar achter haar aan heeft gezeten. Volgens Michelle was de rocker ‘ongelukkig’ in zijn huwelijk. “We hadden chemie. Dat kun je niet omschrijven, maar je kunt het ook niet ontkennen. En dat deed hij niet.”

Naar aanleiding van de affaire zette Sharon haar echtgenoot in mei het huis uit. Onlangs lieten Ozzy en Sharon weten dat ze hun huwelijk hebben weten te redden.

Ozzy had naar eigen zeggen niet meer dan een seksuele relatie met Michelle. “Het spijt hem als zij die relatie uit zijn context trekt”, stelt Ozzy’s woordvoerder. “Hij biedt ook de andere vrouwen waarmee hij seks heeft gehad zijn verontschuldigingen aan.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties