×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stunt gaat gruwelijk mis in America's Got Talent

03.08.2016 -

Tijdens de aflevering van America's Got Talent die dinsdagavond in de VS live werd uitgezonden, werd één van de kandidaten geraakt met een brandende pijl.


Tijdens een act van deelnemers Amber en Ryan, die al eerder stunts vertoonden in het programma, moest Amber een vlammende pijl schieten in een doelwit dat Ryan in zijn mond had. Ze miste echter en de pijl kwam in zijn schouder terecht.

Juryleden Simon Cowell, Howie Mandel, Mel B en Heidi Klum waren zichtbaar ontdaan door het incident. Presentator Nick Cannon kwam naar het podium toegesneld om te kijken hoe het met Ryan ging. De kandidaat werd naar het aanwezige medische team gestuurd, later in de show liet Nick weten dat het goed met hem ging. De stuntman twitterde na de uitzending dat hij geluk heeft gehad dat hij niets aan het optreden heeft overgehouden.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties