×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roué Verveer viert trouwdag in Canada

03.08.2016 -

Tijdens een vakantie in Amerika en Canada vierden Roué Verveer en zijn Farah dat ze 21 jaar getrouwd zijn. Een vakantie overigens, die uitermate vermoeiend blijkt te zijn.


Tijdens hun verblijf in New York, toch de city that never sleeps, lagen Roué en zijn vrouw al om elf uur te slapen. ‘We zouden gaan stappen!! Ware het niet dat we om 23uur al lagen te slapen in onze hotelkamer,’ schrijft de cabaretier bij één van de foto’s van de vakantie die hij op Instagram plaatst. Hij plaatst daarbij de hashtag HelpWeZijnOud.

Vanuit New York werd doorgereis naar Canada voor een bezoek aan de Niagara Falls. Daar was het dat hij en Farah hun 21e trouwdag vierden. 

Foto: Instagram Roué Verveer

Reacties