×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Céline Dion wil tatoeage van hartslag overleden man

02.08.2016 -

Céline Dion overweegt een tatoeage te nemen om haar overleden echtgenoot te eren. De Canadese zangeres denkt daarbij aan een afbeelding van René Angelils hartslag.


Aan Vogue vertelt Céline dat ze het fijn zou vinden de rest van haar leven de hartslag van haar in januari overleden man bij zich te dragen.

Ze grapt overigens ook over tatoeages. "Je ziet te vaak dat mensen ouder worden en ze veranderen. Dan stond er eens 'Louise' maar verzakt hun huid en staat er opeens 'Louis'. Dat is zwaartekracht, het komt allemaal naar beneden."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!