×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ashton Kutcher lacht om scheldende dochter

02.08.2016 -

Wyatt Kutcher moet nog twee jaar worden, maar scheldt al als een bootwerker. Haar vader Ashton Kutcher plaatste gisteren op Instagram een foto van zichzelf waarop hij op zijn vinger bijt met de tekst: "Als je 22 maanden oude kind het f-woord zegt, en het is niet grappig maar eigenlijk wel en je mag niet lachen."


De acteur voegde er de hashtags #baddads en #badmoms aan toe, die laatste is de titel van de film waarin zijn vrouw - en moeder van Wyatt - Mila Kunis momenteel te zien is.

Mila en Ashton maken er een punt van hun dochter niet te laten fotograferen. Zelf plaatsen ze ook geen beelden van het meisje, dat in het najaar een broertje of zusje krijgt. In een interview met Yahoo liet de actrice onlangs weten al een naam te hebben bedacht voor de nieuwe baby. Zelfs de naaste familie mag die echter nog niet weten, want, zo legde Mila uit: "Zodra je een naam bekendmaakt, begint iedereen 'm overal op te borduren. En dan kun je niet meer van gedachten veranderen want anders ligt je baby onder een deken met de verkeerde naam erop."

In de nieuwe Weekend die woensdag in de winkel ligt, staat een leuke foto van de zwangere Mila, die haar babybuikje dacht te verbergen maar daar dankzij een Bad Moms-collega toch niet in slaagde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Ashton Kutcher

Reacties