×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shannen Doherty vreest dat kanker verder is uitgezaaid

01.08.2016 -

Shannen Doherty vreest dat de kanker nog verder is uitgezaaid. De actrice, die vorig jaar maart te horen kreeg dat ze borstkanker heeft, ondergaat de komende tijd chemotherapie en wordt daarna bestraald.


“Ik had borstkanker die is uitgezaaid naar mijn lymfeklieren. Na een van de operaties is ontdekt dat een aantal kankercellen mogelijk uit de lymfeklieren is gegaan”, legt Shannen uit aan Entertainment Tonight. De 45-jarige actrice heeft het moeilijk met de onzekerheid waarin ze verkeert. “Gaat de chemo aanslaan? Helpt de bestraling? Moet ik dit nog eens meemaken of wordt er straks nog een gezwel gevonden?”

De chemotherapie gaat Shannon niet makkelijk af. “Ik lig in bed en moet continu rennen naar de badkamer”, schetst de actrice, die erg misselijk was en totaal geen eetlust had. “Ik was direct vijf kilo kwijt. Ik hou niets binnen, het gaat er alleen maar uit.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties