×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Bakkum geeft Barbara Sloesen lapdance

01.08.2016 -

Barbara Sloesen zal de laatste draaidag van de film Onze Jongens niet snel vergeten. Tegenspeler Jim Bakkum verraste haar tegen het script in met een lapdance.


Het idee kwam uit de koker van regisseur Johan Nijenhuis. "In het scenario stond aanvankelijk slechts een zoen tussen Barbara en Jim geschreven", zegt hij tegen BuzzE. "Maar nadat ik een aantal stripscenes met Jim had opgenomen wist ik zeker: daar willen we meer van zien."

In Onze Jongens gaat Jim diverse keren uit de kleren. Hij en Martijn Fischer spelen de rollen van bouwvakkers die ontdekken dat ze als strippers meer succes hebben.

Volgens Johan vond Barbara het in eerste instantie jammer dat zij in een film over strippers niet een keer zelf verwend werd. Gelukkig wilde Jim ook wel meewerken aan een ander einde. "Hij heeft het verschrikkelijk goed gedaan", aldus Johan. "En Barbara was prettig en aangenaam verrast. De scene gaat zeker de film halen."

Het eindresultaat wordt in de komende maanden gemonteerd. In december verschijnt de film in de bioscoop.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Website Onze Jongens

Reacties