×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lea Michele uit de kleren

01.08.2016 -

Lea Michele is uit de kleren gegaan voor het Britse magazine Women's Health. De naaktshoot maakt deel uit van het septembernummer van het blad.


In het bijbehorende interview vertelt Lea dat ze momenteel helemaal tevreden is met zichzelf. "Op dit moment voel ik me fysiek en emotioneel op mijn best", aldus de actrice, vooral bekend van de serie Glee. "Ik ben niet perfect en ik probeer ook niet om het perfecte meisje te zijn. Ik houd van mijzelf, ook van mijn mindere kanten."

De actrice vond het daarom ook helemaal geen probleem om uit de kleren te gaan. Niet alleen omdat ze zich goed voelt maar ook omdat ze goed in vorm is. Sinds Glee vorig jaar stopte, is Lea veel aan het sporten. "Dat had ik nodig om al het gedans in de serie te vervangen."

"Sporten is ook goed voor m'n geest", gaat Lea verder. "Als ik klaar ben, gloei ik en zoemt de endorfine door m'n lichaam. Dan heb ik het gevoel dat ik de wereld kan overnemen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties