×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Naaktfoto’s opgedoken van Melania Trump

Donald: ‘In Europa zijn dat soort foto’s juist modieus’

31.07.2016 -

Donald Trump vindt zijn vrouw Melania uitstekend geschikt als first lady mocht hij president worden. De vraag is hoe Amerika daarover denkt na de publicatie van een aantal pikante foto’s van de Sloveense.


De foto’s hebben in 1996 in een Frans mannenblaadje gestaan. De toen 25-jarige Melania poseert poedelnaakt op hoge hakken. De foto’s zijn nu verschenen in NY Post. De krant vroeg Donald om een reactie. Hij liet weten: ‘Melania was een van de meest succesvolle modellen en heeft veel fotoshoots gedaan, waaronder covers en shoots voor bekende magazines. De naaktfoto's zijn geschoten voordat ik Melania leerde kennen. In Europa komt dit soort foto's vaak voor en worden ze als erg modieus beschouwd.’

Foto: BuzzE en Instagram Melania Trump

Reacties