×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

JK Rowling niet blij met cadeau van haar zoon

31.07.2016 -

JK Rowling was zaterdag jarig. De bedenkster van de boeken rond tovenaarsleerling Harry Potter is 51 jaar geworden. Op Twitter liet de auteur het cadeau zien dat ze van haar zoon had gekregen. Echt blij was ze er blijkbaar niet mee.


“Ik denk dat we met z’n allen wel kunnen vaststellen dat dit geen geschikt geschenk is van een zoon voor zijn jarige moeder”, twittert Rowling. Bij de tweet staat een foto van een mok met daarop een uil die ‘fuck off’ zegt. Onder het beest staat de tekst Irritable owl syndrome. Dat betekent zoiets als het prikkelbare uilen syndroom.

Met haar verjaardagstaart was Rowling meer in haar nopjes. Het was taart in de vorm van het station King’s Cross in hartje Londen. Ook die liet ze op Twitter zien aan haar volgers.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter JK Rowling

Reacties