×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sabia Boulahrouz dacht gefaald te hebben

'Rafael ging weg zonder wat uit te leggen'

30.07.2016 -

Sabia Boulahrouz verlangt naar een eigen woning die meer stabiliteit in haar leven moet brengen. ''Wat ik nu wil is een eigen appartement. Echt iets van mij en de kinderen'', vertelt ze.


Ze woont nu nog in Hamburg in het huis dat ze met haar ex Rafael van der Vaart huurde. ''We staan samen in het huurcontract. Eigenlijk zouden we dat moeten regelen, zodat ik ook gewoon door kan gaan met mijn leven. Maar Rafael en ik hebben nu geen contact. Ik heb ook geen contact met zijn familie. Dat gebeurt er als iemand van de een op de andere dag vertrekt. Hij heeft één koffer meegenomen naar Sevilla, dat is het. Hij heeft nooit samen met mij aan de kinderen uitgelegd dat het over was, ook niet telefonisch. Misschien dat Amaya en Daamin het dan hadden begrepen. In het begin zeiden ze: 'Kun je niet papa bellen en sorry zeggen, zodat hij weer naar huis komt'?''

Ze beseft dat ze haar kinderen niet het gezinsleven kan geven waar ze zelf van droomde. ''Ik heb daarom best vaak het gevoel dat ik heb gefaald, maar ik kan die gedachte nu loslaten. Het is goed zo. Ik sta als een leeuw voor ze. Ik geef ze alles dat ze nodig hebben. Daar heb ik geen man voor nodig."

Sabia verblijft momenteel in Keulen zolang de opnames van Dance Dance Dance duren, vertelt ze in het AD. "Weet je dat er nog steeds elke dag fotografen achter me aanzitten? Mijn danscollega's begrijpen er niets van. 'Wat is dit?' Nou, welcome to my life.''

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Sabia Boulahrouz en BuzzE

Reacties