×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Shannen Doherty leeft met de dag

30.07.2016 -

Shannen Doherty leeft met de dag, sinds ze weet dat ze kanker heeft. “Ik kijk niet verder dan vandaag”, vertelt de 45-jarige actrice. “Het is moeilijk”, zegt ze over haar strijd.


Vorig jaar februari kreeg Shannen te horen dat ze borstkanker heeft, onlangs schoor ze haar hoofd kaal. “Ik weet niet of ik er ooit weer zo uit zal zien als vroeger”, vertelt de actrice, die voor een interview met Entertainment Tonight, dat maandag wordt uitgezonden een sjaal om haar hoofd had geknoopt.

Shannen probeert sterk te blijven, maar dat valt niet altijd mee. Ze vertelt dat de gedachte dat ze zal sterven door haar hoofd spookt. “Maar ik wil geloven dat het goed komt als ik maar blijf vechten.”

Verschillende collega-acteurs uit Beverly Hills, 90210, de serie waaraan Shannen haar doorbraak dankt, lieten deze week weten diep respect te hebben voor Shannen. “Het was ontzettend dapper van haar om haar haren af te knippen en de foto’s daarvan te delen”, zei Jason Priestley. “Shannen is sterk en een echte vechter.”

Ook Ian Ziering noemde Shannen een vechter. “Ze heeft een enorme hoeveelheid moed tentoongespreid.” Ian vertelde ook dat hij onlangs contact opnam met zijn oud-collega. “Ik heb haar vorige week gebeld om te laten weten dat ik aan haar denk.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties