×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dafne Schippers traint op Nicky's nieuwe nummers

29.07.2016 -

Nicky Romero kan naar eigen zeggen nog veel leren van zijn vriendin, atlete Dafne Schippers. “Ze kan heel goed relativeren”, vertelde Nicky.


Volgens Nicky kan zijn vriendin heel goed omgaan met de hoge verwachtingen voor de Olympische Spelen. “Ik denk dat ze psychisch zo sterk is dat ze de druk van buitenaf naast zich neer kan leggen. Dat is iets waar veel mensen, en ik ook, veel van kunnen leren,” vertelt hij in RTL Boulevard.

De dj voorziet Dafne van zijn laatste nummers om op te trainen. Hij hoopt dat ze bijzondere herinneringen overhoudt aan zijn nieuwe liedjes. “Ik geef haar altijd m’n laatste nummers, ik heb er nu meer dan twintig die klaar zijn om gereleased te worden. Die heeft zij al, als ze straks uit zijn dan heeft zij er hopelijk al een bepaald gevoel bij.”

Hoewel de zomer een drukke periode is voor de dj, probeert hij zo veel mogelijk in Rio te zijn. “Ik moet toeren, maar vlieg in voor een aantal races die belangrijk zijn.”

Thuis op de bank gaat het niet over muziek of sprinten. “Het is misschien heel gek wat ik nu ga zeggen, als wij thuis zijn dan kijkt zij niet naar mij als muzikant en zie ik haar niet als atleet.”

Als Nicky Dafne ziet rennen, ‘doet ze gewoon even haar werk’. “Het is heel gek om daar zo dicht bij te zijn, omdat het ook zo veel invloed heeft over de hele wereld. Ik ben er trots op en dat ik op het kleinste niveau een steentje bij kan dragen vind ik superleuk.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Dafne Schippers en BuzzE

Reacties