×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sexy bikinishoot voor Sylvie Meis

29.07.2016 -

De vakantie is voorbij voor Sylvie Meis. Ze moet weer hard aan het werk. Gelukkig kan ze daarbij nog steeds aan het zwembad liggen.


Ze maakt vandaag foto's voor haar nieuwe website en La Meis zou La Meis niet zijn als dat niet in sexy zwemkleding zou gebeuren. Sylvie ligt in verleidelijke houding bij het zwembad en kruipt tussen de bosjes. Een paar voorproefjes deelt ze vast op Instagram. 

 

Miaow #feelingtheheat #summer2016 #shoot #photoshoot @meis_enterprise @michaelgoldenbaum @serenagoldenbaum @pollysblackdress

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

 

Shooting content for my new website! #day1 #workingvacation #photoshoot with @michaelgoldenbaum and @serenagoldenbaum @pollysblackdress @meis_enterprise

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

 

Foto: Instagram Sylvie Meis

Reacties