×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hier verblijven Patrick en Rossana Kluivert in Parijs

28.07.2016 -

Patrick en Rossana Kluivert zijn met zoontje Shane vertrokken naar Patrick. De oud-voetballer is aan de slag gegaan bij Paris Saint-Germain. Ze moeten natuurlijk ergens verblijven en Rossana laat nu zien waar.


Op Instagram plaatst ze een foto van Patrick en Shane die kwartetten. 'Geluk: Nederlandse spelletjes spelen in Parijs', schrijft ze erbij. 

De twee mannen van Rossana vallen bijna niet op door alle pracht en praal in de kamer. Een grote spiegel die tevens dient als televisie, zo lijkt het, en er staan tig meubels. Ook hangen er nogal wat shirts in de kamer. Rossana bekent dat de overhemden van haar man niet meer in de kast passen. 

Patrick is net begonnen als directeur voetbalzaken bij de Franse club. Daarom zijn hij en zijn gezin verhuisd naar Parijs. 

 

Happiness : Playing dutch card games in Paris #kwartet #family ps yes no more room in all the closets for my husbands shirts #life of a stylist

Een foto die is geplaatst door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Foto: Instagram Rossana Kluivert

Reacties