×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriendje Roxeanne Hazes laat haar op lichaam vereeuwigen

28.07.2016 -

Nick van Delft, het vriendje van Roxeanne Hazes, heeft zijn lichaam versierd met een nieuwe tatoeage. Deze tattoo is een eerbetoon aan de liefde in zijn leven, Rox.


'Dit is de mooiste tattoo die ik ooit heb laten zetten', schrijft Nick bij een foto van hemzelf in de stoel bij terwijl de naald op zijn arm staat. 

Nick heeft niet gekozen voor Rox haar naam of een foto van haar. Nee, hij pakt het anders aan. 'Het geboortejaar van het liefste en mooiste meisje ter wereld! Roxeanne Hazes.'

De Hazes-telg en haar vriend zijn sinds 2011 samen. 

 

Dit is de mooiste tattoo die ik ooit heb laten zetten.. Het #Geboortejaar van het mooiste en liefste meisje ter wereld ! @roxeannehazes #Liefde #Tattoo @tattoopalace

Een foto die is geplaatst door Nick van Delft (@nickvandelft) op

 

Foto: Instagram Roxeanne Hazes

Reacties