Placeholder

Fajah Lourens stuurt moordenaar neefje woedend bericht op Facebook

Fajah Lourens heeft haar woede over de moord op haar neefje Elfin geuit op social media. Ze plaatste een reactie onder een bericht dat de vader van het kind, die hem ook uit het raam gooide, op vaderdag plaatste.

'Zielepiet, vergeven mijn reet. Ik vergeef jou nooit en vergeet het ook nooit. Jij mag voor eeuwig branden in de hel', schrijft de dj onder een bericht waarin Thomas U. liet weten dat het zijn eerste vaderdag is en dat hij zijn kind niet bij zich heeft. 

Ook Fajah haar halfzusje, de moeder van Elfin, plaatste een reactie. 'Meneer had mij op moederdag nog belachelijk gemaakt. Hadden jullie allemaal wel heel veel medelijden ook op vaderdag met hem?! Die arme lieve papa toch.. Wat moet hij door 'n hel gaan. Nu zit hij dus zeker in zijn zelf gecreërde hel. Zoiets naars dat gun ik niemand.' 

Vrijdag sprong een man uit het raam in Amsterdam nadat hij zijn baby er eerst uit had gegooid. Beide hebben de val niet overleefd. Ook de moeder van de man werd dood gevonden. Zaterdag bleek het om het neefje te gaan van Fajah Lourens, die liet weten dit verdriet met haar familie te willen verwerken. Haar neefje woonde samen met zijn moeder al een tijdje bij Fajah in huis. 

 

Link in bio.

Een foto die is geplaatst door Faya (@fayaofficial) op