×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Diva Mayday is woedend op AVROTROS om Europride-uitzending

28.07.2016 -

Diva Mayday is op z'n zachtst gezegd niet te spreken over de uitzending die AVROTROS met als presentator Art Rooijakkers wijdde aan het Eurpride-concert. 'AVROTROS heeft niets gedaan voor onze emancipatie en de hele boodschap en doel is verloren gegaan.'


'Wat ben jij een lul @artrooijakkers en @AVROTROS doet precies NIETS voor onze lgbt-emancipatie, wat een slechte registratie', schrijft de diva op Twitter. De omroep zond alleen de muziekoptredens van de artiesten uit. De gesprekken met homoseksuelen over hun coming-out, die tussen de optredens door werden gehouden, waren niet te zien.

Ook op Facebook verklaart Mayday haar onvrede. 'AVROTROS heeft niets gedaan voor onze emancipatie en de hele boodschap en doel is verloren gegaan. .. Ja ik vind het ook zuur dat ze mij, Sipke Jan Bousema, Valentijn de Hingh, Arnold Smit en Rozalla Miller eruit hebben geknipt... maar 't gaat niet om mij. Nu was het net AVROTROS muziekcafé op het plein met alleen hetero-artiesten, waarvan sommigen het niet eens kon schelen dat ze er voor ons (zouden moeten) staan.'

AVROTROS zegt tegen AT5 dat de keuze voor alleen een muziekregistratie in overleg met Europride is gemaakt. Tijdens de registratie van de Canal Parade op 6 augustus zullen er wel interviews en gesprekken zijn.

 

Foto: Facebook May Day

Reacties