×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolien Spoor en Jon Karthaus in ondertrouw

27.07.2016 -

Carolien Spoor en Jon Karthaus zijn vorige week in ondertrouw gegaan in Italië. Dat had ‘nog wat voeten in de aarde’, schrijft Carolien in haar weekdagboek op Amayzine.com.


“Omdat we op de afgesproken dag en datum even voor het gemak 60 kilometer verderop bij een verkeerd stadhuis stonden te wachten.” Een dag later ‘revancheerden’ Carolien en haar aanstaande Jon Karthaus zich. “En stonden we om 10.10 uur onze handtekeningen te zetten.”

Carolien en Jon trouwen deze zomer in Italië, een droom die voor hen uitkomt. Omdat ze daar niet voor de wet trouwen, hoeven ze niet aan alle Italiaanse plichten te voldoen. Dat vindt Carolien toch een beetje jammer. “Sommige waren zo grappig, dat ik ze jullie niet wil onthouden.”

“Zo moet je als Italiaan een pamflet ophangen met daarop de aankondiging dat jullie gaan trouwen. Mochten buurtbewoners het daar dan niet mee eens zijn, dan kunnen ze binnen een bepaalde tijd bezwaar maken bij de gemeente.” Zoiets ziet de actrice al voor zich. “Ik zie het al voor me: Amsterdam volledig behangen onder alle huwelijksaankondigingen! Al heeft het ook wel weer iets romantisch en bijzonders, zo’n officiële aankondiging.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren en Weekdagboek Carolien Spoor

Reacties