Placeholder

Carolien Spoor en Jon Karthaus in ondertrouw

Carolien Spoor en Jon Karthaus zijn vorige week in ondertrouw gegaan in Italië. Dat had ‘nog wat voeten in de aarde’, schrijft Carolien in haar weekdagboek op Amayzine.com.

“Omdat we op de afgesproken dag en datum even voor het gemak 60 kilometer verderop bij een verkeerd stadhuis stonden te wachten.” Een dag later ‘revancheerden’ Carolien en haar aanstaande Jon Karthaus zich. “En stonden we om 10.10 uur onze handtekeningen te zetten.”

Carolien en Jon trouwen deze zomer in Italië, een droom die voor hen uitkomt. Omdat ze daar niet voor de wet trouwen, hoeven ze niet aan alle Italiaanse plichten te voldoen. Dat vindt Carolien toch een beetje jammer. “Sommige waren zo grappig, dat ik ze jullie niet wil onthouden.”

“Zo moet je als Italiaan een pamflet ophangen met daarop de aankondiging dat jullie gaan trouwen. Mochten buurtbewoners het daar dan niet mee eens zijn, dan kunnen ze binnen een bepaalde tijd bezwaar maken bij de gemeente.” Zoiets ziet de actrice al voor zich. “Ik zie het al voor me: Amsterdam volledig behangen onder alle huwelijksaankondigingen! Al heeft het ook wel weer iets romantisch en bijzonders, zo’n officiële aankondiging.”