×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

American Pie-acteur Chris Klein voor het eerst papa

27.07.2016 -

Beschuit met blauwe muisjes! Chris Klein en zijn vrouw Laina Rose zijn afgelopen zaterdag ouders geworden van een zoon. Het stel deelt nu de eerste kiekjes van de kleine man.


De baby kreeg de naam Frederick Easton Klein. 'Zo ongelooflijk gezegend met en voor altijd dankbaar voor mijn geweldige vrouw en onze gezonde zoon. Laina heeft me een wonder gebracht', laat Chris weten op Twitter.

Zijn vrouw deelt ook een foto van de kleine Frederick. 'Deze kleine kampioen heeft zijn strijdershouding al onder knie', grapt zij bij het kiekje. 

Chris Klein en Laila Rose trouwden in 2015. Chris is vooral bekend van de American Pie-films.

 

Foto: Instagram Laila Rose Klein

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!